Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Водещият Слави Трифонов разкри преди минути на фейсбук профила

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВодещият Слави Трифонов разкри преди минути на фейсбук профила
Коментари Харесай

Слави дарява 100 000 лева за сестрите и санитарите от Александровска. Призова и политиците да си дадат заплатите в ползу роду

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Водещият Слави Трифонов разкри преди минути на фейсбук профила си, че подарява 100 000 лв. за медицинските сестри и санитарите от " Александровска " болница, които са в директен допир с лекуващите се от ковид. Той приканва и политиците да дадат заплатите си за идеята.

Ето какво написа Трифонов:

" Уважаеми сънародници, постоянно съм знаел, че Остап Бендер е прав. Той споделя: " Проблемът със спасяването на давещите се е проблем на самите давещи се ". И защото, ние, всички, дружно сме попаднали сега в едно тресавище, очевидно ще би трябвало сами да се оправяме. Всеки както може и с каквото може. И ето аз, персонално, взех решение следното.
Тъй като в Александровска болница има 35 души - медицински сестри и санитари, които са в директен допир с болните от ковид, а заплатите им, с помощта на българското държавно управление, са унизителни. Затова, аз взех решение, персонално, да даря 100 000 лв. за спомагателни хонорари за медицинските сестри и санитарите от Александровска болница, които се грижат за болните от ковид. Ще го кажа още един път. Лично подарявам 100 000 лв. за спомагателни хонорари на медицинските сестри и санитарите от Александровска болница, които непосредствено, всекидневно се грижат за болните от ковид.
Това върша аз. Но " то " не съм единствено аз. Ами " то " сме " ние ". И като споделям " ние ", се сетих за капачки за кувьози, пари за " Българската коледа ", пари за един милион благотворителни акции..
А си мисля, че има една група хора, които стоят в профил на всичко това.
Те получават огромни заплати - от нашите пари!
Те получават големи дотации - от нашите пари!
Те непрестанно измислят рестрикции за нас - техните работодатели!
Работят единствено три пъти седмично за тези пари. И в този момент, съгласно мен, е времето да покажат, че са част от нас.
Затова, приканвам българските депутати, както и министрите от държавното управление, както и българския президент да дарят парите от заплатите си в тази рецесия за съответни ограничения за справяне със болестта от ковид. Както и дотациите. Българските партии от Народното събрание държат парите си на влог. Сега е време да ги употребяват за " ползу роду ".
Ето, аз върша каквото мога, вие вършиме каквото можете, айде да забележим какво могат българските политици ".



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР